Job and Careers

Managing Consultant og Senior Consultant

NorthHouse Partners er en mindre konsulentvirksomhed inden for projektledelse og ledelsesrådgivning. Vi er i god vækst og ønsker derfor at udvide konsulentteamet med mindst en Managing Consultant og en Senior Consultant 

NorthHouse Partners er den foretrukne rådgiver for topledere i danske og internationale softwareudviklingsvirksomheder, især inden for den finansielle sektor. NorthHouse Partners gør en forskel ved at hjælpe kunderne med at styrke deres operationelle og finansielle performance gennem en involverende proces, og vi støtter vores kunder i at træffe velinformerede projektbeslutninger, så de opnår stærke og langsigtede resultater gennem projektoptimering.

Senior Consultant.

Senior Consultant skal lede hele projektets livscyklus på små og mellemstore kundeprojekter. Fungere som bidragsyder i kundeteams, udvikle produkter og fungere som fagekspert på disse projekter. Kundeaktiviteterne indeholder bl.a. opbygning, problemstrukturering, optimering af kundeprojekter og processer samt forandringsledelse.

Du trives med at arbejde i et ambitiøst miljø med yderst kompetente kunder og kollegaer. Du har et stærkt personligt drive, din arbejdsstil er struktureret og fokuseret, og du er vant til at håndtere komplekse problemstillinger.

Derudover kan du bidrage til NorthHouse Partners’ produktudvikling samt understøtte vores forretningsudvikling med henblik på at udvide forretningen.

Din baggrund:

 • Du har 5-10 års erfaring med projektledelse/ledelsesrådgivning
 • Kan lede, organisere, udvikle og motivere teams og opnår resultater gennem andre
 • Er i stand til at interagere med kundernes projektledelse og blive kundens fortrolige og foretrukne rådgiver
 • Kan oversætte kundens behov til forretningsløsninger samt fungere som fagekspert
 • Du kan udføre finansielle analyser
 • Agile mindsæt og professional værktøjskasse med henblik på at håndtere såvel strukturerede, agile som hybride projektmodeller
 • Du kan kultivere stærke relationer med kunderne samt identificere nye eller supplerende omsætningsmuligheder hos nuværende kunder

Managing Consultant

Udover at have de samme ansvarsområder som Senior Consultant er du som Managing Consultant ansvarlig for at styre alle aspekter og lede alle faser af store og mellemstore forandringsprojekter. Som Managing Consultant er du kundens første kontakt og har ansvaret for at levere løsninger på de forretningsudfordringer, de står overfor. 

Som Managing Consultant er du aktivt involveret i forretningsudvikling, herunder udvikling af nye kunderelationer - fra identificering af muligheder til afslutning af aftaler. Du bidrager til udviklingen af ekspertiser og NorthHouse Partners, intellektuelle ejendom, og du deltager aktivt i NorthHouse Partners' forretningsudviklingsaktiviteter til virksomhedens vækst.

Din baggrund:

 • M.Sc., MBA eller tilsvarende foretrækkes
 • Dokumenterede evner indenfor kvantificering, analyser, problemlæsning og koncepttænkning
 • Fremragende kunderelationsegenskaber, en samarbejdende arbejdsstil og stærke personlige og teamrelaterede kvalifikationer
 • I stand til effektivt at planlægge og lede en proces og nå til konklusioner eller konsensus i faciliterede møder, samt håndtere konflikter på en positiv måde
 • Erfaring med ledelse af fastprisprojekter og agile projekter
 • Kan vælge og benytte de bedst egnede værktøjer til opgaven og udføre den nødvendige tekniske research som supplement
 • I stand til at designe og udvikle referencedokumentation til arbejdsplaner, retningslinjer, standarder, processer og procedurer for projektarbejdet
 • Taler og skriver dansk og engelsk
 • Indstillet på rejseaktivitet. Længere rejser er ikke påkrævet
 • Forståelse for rådgivning som forretning og livsstil
 • Stor integritet og et personligt ønske om altid at gøre det bedste for såvel kunde som NorthHouse Partners

I begge stillinger tilbydes du et job i en agil og voksende konsulentvirksomhed. NorthHouse Partners er drevet af passionen for vores kunders succes. 

Du vil blive taget godt imod af NorthHouse Partners team, og du vil selvfølgelig få en omfattende introduktion til vores dokumenterede og resultatskabende metoder inden for Delivery Excellence. 

 Næste skridt

Send din ansøgning og cv til Birgitte Bugge på bbu@northhousepartners.com, eller kontakt Managing Director og Partner Peter Helmer Sørensen for at høre mere på +45 3030 2120.

Når du sender en ansøgning til NorthHouse Partners, giver du samtidigt dit samtykke til, at vi må anvende de af dig oplyst personoplysninger. 

Se mere her om Behandling af persondata ved rekruttering